Snorig Valborg...

Vilket underbart väder vi har, trots att det är Valborgsmässoafton idag... 16 grader visar termometern... som en sommar kväll i april.... Lovely!!! Synd bara att en annan inte orkar vara ute och njuta av det fina vädert. Jag är forfarande jätteförkyld, snorig som bara den och täppt i näsan.... nyser och snyter mig om vart annan... näsan värker varje gång jag snyter mig... det blir till att spendera Valborg i soffan, hoppas det finns nåt bra på TV som man kan kolla på.

Trots att jag är dunder förkyld gick jag till Coach idag för att kolla hur jag ligger till... gick riktigt bra... upp i muskler och ner i fett... och vikten var den samma...Kanoners! Efter det glada beskedet tyckte jag att jag var värd att fira med en glass...



Jag provade den nya Magnum Temtation Chocolate... med mörk choklad och brownies i choklad glass och med vita choklad bitar i... Helt OK... det kunde ha varit lite större brownies bitar i annars var det god choklad smak på den... det lilla jag kände... som sagt är rätt så täppt i näsan så jag har väl tappat lite av smaken...

Dags att återvända till soffan... känns nästan som om jag skulle ha lite feber just nu.... Jag vill vara FRISK!!! Typiskt när man är lång ledig att man ska vara sjuk... Life is a bitch...

Hoppas att ni får en trevlig Valborg... och att ni får njuta av det fina vädret!

See Ya!!!

Sicko...

Micke har varit förkyld hela helgen... och nu tror jag han har smittat mig...hmmm... taskigt tycker jag.
När jag kom hem från jobbet hade jag ont i huvudet och halsen... så det var bara att gå till affären och ladda upp med halstabletter och te... så det blir till att vila ett par dagar tills förkylningssymtomen bestämmer sig för att lämna min kropp, vilket jag hoppas att dem gör snart... Nu ska jag dricka lite te med enchinaceagard i innan det är dags för att gå och nanna... sova är den bästa medicinen när man är sjuk, sägs det.




Må bäst!

Sov så sött...Zzzzzzz

I Love Mr VIP-X...

Hoppas att ni har haft en trevlig helg och att ni har njutigt av solen. Vilket väder vi har haft... men eftersom det är Valborg i veckan så ska det ju självklart bli sämre väder... hörde att det ska bli regn senare i veckan... varför blir man inte förvånad.

Måndag idag och det betyder träning... denna vecka kör jag lätt vecka, vilket betyder lättare vikter & flera repetioner... vilket inte känns lättare när man kör... fy satan vad det va jobbigt idag... jag va helt färdig efter passet... jag va helt skakig när jag släpade mig in till omklädningsrummet... men det va skönt det gick riktigt bra idag... kände bra tryck ifrån VIP-Xt idag, Kände mig lika stark som Pippi Långstrump... jag kunde nog ha lyft en häst på raka armar idag... Nice!!!!

Baksida Ben & Bröst  + Mage var dagens muskelgrupper som fick sig en omgång.

Dagens övningar var följande:
Uppvärmning 1 set Liggande Lårcurl
3 set Liggande Lårcurl 15 reps superset 3 set Raka marklyft 15 reps
3 set Sittande Lårcurl 15 reps
3 set Sned Bänkpress i Smithmaskinen 15 reps
3 set Bröstpress i maskin 1 x 20, 2 x 15 reps
3 set Hantelpress rakbänk 12 reps
3 set Bröstpress i Cablecross 20 reps
Avslutade passet med 2st olika raka Sit-Ups övningar 


Väl hemma var man hungrig som en varg medans jag lagade till maten var jag tvungen att ta mig en prottebar... gött... annars hade jag nog dött av hunger.

Till middag blev det köttfärs med lite parmesan på toppen och en smarrig sallad till...yummie!!



Nu är det dags att se hur det går för Sverige mot Lettland i Hockey VM!

Ha det gött gått folk!

Later...


Sveriges vackraste tjej...

I lördags åkte jag ner på stan för en enda anledning.... för att gå till Budo Fitness store här i Västerås för att träffa den jag tycker är Sveriges vackraste bodyfitness profil... det finns ingen som "äger" scenen som hon gör när hon kliver upp på scenen på tävlingar.... man får gåshud på hela kroppen... hon är sååååå otroligt vacker... och sååå grym fysik.
Det är hon som har inspirerat mig till att satsa på att en dag tävla i Bodyfitness.

Självklart är det Cecilia "Cicci" Benjaminsson som jag pratar om.



Det var verkligen superkul att få träffa henne. När jag klev in i butiken så föll det sig helt natruligt att gå fram till henne och presentra sig. Vi pratade som om vi skulle ha varit bästa kompisar, vilken otroligt underbar & varm människa hon är, hon växte ännu mera nu när jag har fått träffa henne och prata med henne.
Tack så jättemycket för att jag fick träffa dig Cicci... jag saknar dig på scenen...

När jag ändå var inne i butiken passade jag på att shoppa ett till träningslinne från Better Bodies & det blev ju bara en bonus att dem hade 20% i hela butiken... Sweeeet!




Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min nya tidning och knapra i mig några Läkerol...



Må gott!!!

Shoppingrunda på stan

I fredags efter jobbet åkte jag ner på stan, jag hade lagt undan ett par sandaler på Vagabond men när jag åkte hem hade jag lite mera saker med mig hem än bara sandalerna... hmmm...pengar är till för att spendera, eller?




Sandaler Vagabond
Blus H&M
Linne & T-shirt Vera Moda
Linne Stadium


Jag och min sambo införskaffade oss en Shakti spikmatta oxå. Superskön, eller ja... efter ett tag blev det skönt, när man precis la sig på den så var det inte lika skönt, det gjorde skitont i ryggen i början men efter ett tag kände man hur det började pulsera i hela ryggen, härlig känsla, man blev helt varm i hela kroppen och knallröd. Kan tänka mig att det kan vara skönt att lägga sig på den när man har träningsvärk. Den kommer nog att bli väl använd här hemma.




Hej på en stund!

Grymt sa grisen...

Jag måste börja med att säga... vilket underbart väder vi har... jag va ut på en liten promenix på lunchen det är ju rena rama sommar värmen ute och det bästa är att det ska bli ännu bättre till helgen.. Lovely!!! = ) Äntligen är det vår/försommar efter den långa vintern som vi har haft i år...

Jag provade ett nytt kosttillskott idag när jag tränade... VIP-X från Body Science.... lite äcklig känsla i kroppen när man precis hade tagit det... sticker och kliar i hela kroppen, kändes som man fick jätteläppar, dumbo öron och en spikmatta på ryggen... men man fick grym pump av det på gymmet. Kände mig med andra ord lite starkare idag än igår. Sweeeet!!

Idag körde jag Axlar och Triceps, passet kändes bra undrar om jag kan tacka Mr VIP-X för det...hmmm

Dagens övningar blev följande:
Baksida axlar i maskin
Militär press både framför och bakom nacken
Hantelpress åt sidan
Sittande hantelpress baksida axlar
Axeldrag i cablecross två varianter
Skivstång drag till hakan
Dips
Tricepsdrag liggandes på bänk i cablecrossen
Stående tricepspress i maskin


Lite bilder från gårdagens ryggpass:


Bilder på dagsformen:




Nu ska jag sätta mig och slappa lite i soffan innan det är dags att krama kudden...

Önskar er en strålande dag imorgon... hoppas ni får njuta av det fina vädret.

God natt och sov så sött!

I´m back...

Japp då har man varit på gymmet igen efter 2 dagars ofrivillig vila. Har legat med migrän i 2 dagar, var tom sjukskriven från jobbet i tisdags vilket är mycket ovanligt. Men men nu är man på benen igen.

Blev ett halvdant pass med tanke på att man varit sängliggande i 1,5 dygn, kände mig inte riktigt som starke Adolf precis men men bättre lycka nästa gång.

Rygg och Biceps stod på schemat.

Dessa övningar körde jag/vi:
Kabel rodd med brett grepp (4 set)
Chins (2 set)
Latsdrag till bröstet brett grepp (7 set)
T-bar rodd (4 set)
EZ-skivstångcurl
Sittande kocentrations curl
Liggande curl i cablecrossen press mot panna

Blev oxå en övning för dem sneda magmusklerna.

Jag försöker jobba på att få upp bredden på ryggen så därför blev det bara övningar med brett grepp igår.

Nu är det dags att inta lunch... återkommer ikväll med dagens träning.

See Ya all later!!!

Dagens träningspass...

Baksida ben & Bröst stod på dagens schema.


Dessa övningar blev det idag:
Liggande lårcurl
Sittande lårcurl
Raka marklyt
Bänkpress
Sittande bröstpress i maskin
Lutande hantelpress
Lutande flyes i cablecross
Bröstpress cablecross

Jag avslutade passet med vanliga sit-ups 4x25

Jag brukar köra varannan vecka tungt och varannan vecka lätt.

Denna vecka är tung vecka... puh...

Passet kändes bra, jag kände mig hyffsat stark dock blev det inga ökningar av vikter körde samma vikter som förra gången det var tung vecka. Men men Rom byggdes inte på en dag... det är bara att fortsätta kämpa.

Här kommer lite bilder från dagens träning.





Nu är det dags att börja med kvällsmaten... det kurrar i magen.
Vet inte riktigt vad jag är sugen på, får nog ta en titt i frysen vad som finns hemma.

På återseende...

Ha det bäst!

Tjillevippen!!!

Sweat... första gången som jag bloggar... kul!

Hejsan svejsan på er!
Susane heter jag och jag hade tänkt att använda den här bloggen till att skriva om det som jag brinner för mest, min träning.
Jag har nu styrketränat seriöst i snart 4 år tillsammans med världens bästa tränings"kompis" min sambo Micke.
Den här bloggen kommer inte bara fyllas med träning utan jag kommer nog att klämma in lite annat smått och gått också t.ex lite recept och sånt... gillar nämligen att baka...yummie...
Sen är jag som alla andra tjejer galen i shopping.... så ni får nog lite smakprov av vad som fylls på i min redan ganska trånga garderob.

Första inlägget avklarat... puhuuu... men defenitivt inte mitt sista.

See Ya folks!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0