Sjukskriven...

Har varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden. Först har jag varit lite små förykld med halsont som varken ville ge med sig eller bryta ut till en riktig förkyldning och sen har jag för en vecka sedan har jag gjort en medicinsk operation i näsan. Jag har gått omkring med kronisk bihålsinflamation i ca 1 - 1½ år så nu äntligen har jag fått det fixat + att dem var tvungen att ta bort brosk längs skiljeväggen i näsan samtidigt som dem fixade bihålan.

Operationen gick bra men jag har varit i stort sett sänliggandes sedan jag opererades förra onsdagen, jag har varit yr och haft tryck i huvudet som har gjort att jag inte har kunnat göra nånting annat än att ligga i soffan och titta på TV. Jag är sjukskriven t o m den 29:e september då jag ska på ett återbesök hos läkaren och ta bort 2st "plastpinnar" som jag har inopererade i näsan för att näsan ska läka rakt.
Eftersom jag har pinnarna i näsan så får jag inte nysa, vilket har varit en stor utmaning, tänk er själva när man har massor med sår i näsan som torkar vid länkning, det blir en stickande men samtidigt kliar det och retar i näsan... inte lätt kan jag säga att hålla sig från att nysa men än så länge har jag klarat mig. Jag fick ett litet tips på hur kan häva en nysning av en arb.kamrat, man kör upp tungan i gomen...hmm... men det funkar.

Jag längtar nåt ofantligt tills jag är på fötter igen så jag får ta tag i träningen igen, ska verkligen bli superkul att gå på SM den 3:e oktober för att hämta lite nya krafter till min träning. Det känns som mina muskler är helt förslappade i kroppen, känns inte riktigt att jag har några kvar... men dem finns nog kvar nånstans där under allt det där mjuka... gahhh.


Fick jättefina blommor från mina arb.kamtater... så gulliga. Tack så mycket!!!






Jag blev lite misshandlad av läkaren som skulle sätta in kanylen på mig på lassarettet....



Sprucket blodkärl... 5 ggr fick dem sticka mig innan dem lyckades hitta ett bra kärl, man är ju inte så ådrig när man är fastande direkt....


Ha det så gått och ni som ska till gymmet idag, träna lite åt mig oxå!!!



SM Bodybuilding 2009

Igår beställde vi biljetter till SM Bodybuilding... vi beställde bara biljetter till lördagen den 3:e oktober. Ååh vad roligt det ska bli. Ska spana lite extra i år när jag går och kollar eftersom jag själv ska tävla nästa år... och man får fota... lovely!!! Jag ska kolla extra mycket på poseringar och dräkter, vilka färger som gör sig bäst på scenen osv... ååh vad jag längtar!





Over & Out


Formcheck 090909

Var hos Coach igår, så nu är man nyvägd och nymätt... gick bättre än vad jag hade väntat mig... mina hjärnspöken tror bara för att jag går upp på vågen och kläderna sitter tajtare så tror jag att det är fett jag lägger på mig, men nu har jag än engång fått bevisat att det är muskler jag lägger på mig och ingenting annat... 


Dagsformen 8:e September:
Vikt: 62.9kg  (+2.8kg)
Muskel vikt: 58.11kg  (+2.43kg)
Fett vikt: 4.78kg  (+376g)
Fett: 7.72%  (+0.37%)

 Jag är super nöjd, nu var det ca 2 mån sen jag mätt mig sist men hallå +2.43kg muskler... sweet. Coach sa att det gör inget att jag går upp lite i fett men jag ska hålla mig under 5kg fett, så jag får hålla lite koll den här gången, kanske bli lite striktare på kosten så jag inte pasera 5kg, men det ska jag nog greja.


Dagsformen i bilder (ca 1 vecka gamla)

     



Jag känner mig bättre i halsen, hade inte ont i går e.middag och känner ingenting idag så jag ska nog smyga iväg till gymmet i dag och köra ett lättare Biceps & Rygg pass... längtar. Det kryper i kroppen när man inte får träna.

Ha det gött!

 


Ur fas....

Jag har haft känningar av halsen hela helgen... not good. Vill inte bli förkyld, hoppas bara att det stannar vid hals ont... håller tummarna stenhårt. Har inte tränat nånting dem här dagarna... håller mig lugn tills det försvinner i halsen.




I dag är det besök hos Coach... ska bli spännande... typiskt bara att jag är extra vätskefylld just nu då jag går och väntar på min mens... men men det är bara att gilla läget. Får väl dra bort ca 1.5-2kg från vågen...



Ha det gött!





L'Oréals mascara...

Om ni inte har provat L'Oréals mascara Double Extension Beauty Tubes så måste ni bara göra det det är min absolut favo mascara... provade en annan mascara nyss men jag var tvungen att gå och köpa L'Oréals Beauty Tubes igen för jag tyckte inte att jag fick till mina fransar som jag vill ha dem med den andra mascaran.

Beauty Tubs är kanon för att den sitter hela dan, den smular inte som andra kan göra. Nackdelen är väl när man ska tvätta bort den att det tar lite längre tid innan den släpper från fransarna för den löser inte upp sig i vatten som andra mascaror gör vilket är ioförsig är kanon när man tränar för man blir inte kladdig under ögonen om man blir svettig på gymmet... man är lika snyggt efter ett hårt pass på gymmet som innan.... ; )

Test den den är kanon... 






Over & Out


Träning 090903

Veckans sista pass är nu avklarat skönt känner i kroppen idag att det ska bli sååå sköööönt med hela två dagars vila.... bara slappa och ha det gött. Känner för att ha en riktig mys pys helg i helgen. Ikväll så ska vi göra hembakad pizza... mums.. och tända massor med ljus i lägenheten... oohhh... det är härligt med höst tycker jag. När mörkret kommer å man kan mysa med massor av tända ljus.... det är mys på högnivå.

Gårdagens pass, ja hur ska jag sumera det, bus, jag hade nån med mig vid namn Micke som var på bushumör medans vi tränade... det är ioförsig kul men jag tappade lite fokus på träningen... fast man ska ha lite kul samtidigt som man tränar tycker jag, man ska inte vara gravallvarlig hela tiden... men jag kände att motivationen försvann lite speciellt då jag skulle köra Triceps... sista övningen vi körde kände jag mig nästan lite små irriterad... inte kul... fast vi avslutade med min absolut värsta övning jag försökte komma undan den, men icke sa Nicke, jag tvingades dessutom att köra super set i den oxå så det kanske inte var så konsigt att humöret blev där efter... men jag blev glad igen då jag kom hem...


Axlar & Triceps körde vi som sagt igår...

Övningarna blev följande med 6-12 reps/övning:
6 x  Baksida axel
4 x  Militärpress i smithmaskinen
6 x  Stående sidolyft med hantel raka armar
4 x  Hantel press 90° vinklade armar (vet inte riktigt vad den heter)
6 x  Fjärilen stående
4 x  Axeldrag med skivstång drag till hakan
6 x  Pushdown rak stång smalt grepp
4 x  Pushdown rak stån brett grepp
4 x  Pushdown med rep
3 x  12 Triceps maskin i cirkel rummet Ss vänder sig om och kör baklänges (svårt att förklara, inge rolig               övning,blää)



Hoppas att ni får en mysigt helg i höst rusket...

 


Träning 090902

Japp nu har man bokat tid hos Coach... vi ska dit på tisdag så då blir det uppdatering här i bloggen ang. min formcheck.

Igår körde vi Rygg & Biceps, passet gick bra vi försökte variera oss lite, skulle prova en ny övning men det kändes inge bra så det blev det gamla vanliga fast i en omvänd ordning + att vi körde 4 set på varje övning. Jag måste få till bredden på ryggen... så det är bara att köra på.

Övningarna blev som följer (4 set 6-10 reps/övning):
Chins
Lats brett grepp Ss omvänt grepp
T-bar skivstång
Enarms hantel rodd
Kabel rodd
Sittande hantel curl lutandes mot ryggstöd
Skivstångs curl brett grepp
Biceps curl i cable cross


Tränings bilder från i somras...

 

   

Bilder tagna i måndags...

 

Som sagt jag behöver öva en hel del på posering...


Ikväll blir det Axlar & Triceps som ska pinas ordentligt... ska göra många övningar för utsida axel, nu djäklar ska det byggas volym...


Ha det fint!!!


 

 

 

 

 


Ingen innnebandy...

Det vart ingen innnebandy igår... :o(.... dem hade inte fått nycklarna till gympasalen som vi brukar vara i ännu... men nästa tisdag så trodde dem att vi skulle kunna köra igen. Jahapp vad gjorde jag igår istället då... jo jag shoppade faktiskt mig ett par inomhus skor... så nu jäklar ska det köras innebandy... mmmm så det så. Fast jag tror att dem kan bli bra då man styrketränar oxå, dem är så pass stabila, breda och sköna så dem blir nog perfa när man kör ben. Ska testa dem redan ikväll på gymmet.... hihihi.


Så här ser mina nya skor ut fast mina är vita och röda... såååå fina så!!! :0)


Innan vi drar till gymmet idag så ska vi gå förbi Coach och kolla om han har tid nån dag att mäta och väga oss. Känns som det börjar bli dags för det, så jag får uppdatera min formcheck.



Motivations bild inför kvällens Rygg & Biceps pass...




Hoppas ni får en underbar dag!



Träning 090831

Tack och lova att man har över ett år på sig tills man ska stå på scenen... fy säger jag bara för posering. Jag & Mia övade lite igår innan jag skulle ut i gymmet och köra ben. Fattar inte att nåt som ser så lätt ut är så svårt... hmm, ja ja som sagt jag har i alla fall över ett år på mig så jag kommer väl på hur man gör till slut... men det är nog bra att öva redan nu för poseringen är ju A och O när man tävlar.

Ben + Axlar var det som jag körde igår, behöver bättra på utsida axel något så jag slängde in 2st övningar emellan mina ben övningar. Jag körde lite annorlunda övningar mot vad jag brukar, det är bra och variera sig. Jag körde även lite flera set per övning än vad jag brukar och färre övningar.


Passet såg ut så här (4-8 set 6-8 reps/övning):
Hackliften
Benpress (maskin sittandes med benen rakt fram)
Stående hantel press      
Fjärilen stående
Benböj med benen brett isär och vinklade fötter (insida lår)
Benspark


Ikväll börjar innebandyn igen efter sommar uppehållet. Det ska bli kul... skönt sätt att köra intervall träning på.





Ha en trevlig kväll!


                                                                                                                                                               


RSS 2.0