Nu är det bara några timmar kvar...

sen går jag på SEMESTER!!!!!!! Ska bli så jäkla nice!!!! 5 veckor då jag ska göra absolut ingenting... ja förrutom att träna så klart, bara slappa å hade bra!!!
Läste idag i Expressen att värmen är på väg tillbaka.... det va ju inte en dag förtidigt. Håller tummarna på att den stannar lite längre än 2 veckor den här gången... nu får det vara slut på allt regnande. Ge mig värme!!!!




Ha det gött kära vänner & till er som går på semester önskar jag en trevlig sommar!


Träning 090708

Sitter här och fryser på jobbet... fy F-N vad blöt jag blev när jag cyklade hit i morse. Det blåser och spöregnar ute... usch ett riktigt pissväder är vad det är.... Trots att jag hade min fina regncap på mig när jag cyklade hit så blev jag dyngsur, det blåste så mycket att det regnade in under capen den på nåt vänster + att det skvätte upp från marken så jag blev dyngsur om skorna, skulle nog ha behövt både regnbyxor och gummistövlar på mig, hmmm.... inte kul. Det ska visst vara så här hela dan idag, kul.

Igår blev det veckans sista träningspass... Bröst & Axlar + Mage. Det kändes lite bättre med träningen igår än i tisdags, men jag är inte riktigt på allerten, kommer bli såååå skönt att gå på semester nästa vecka.


Gårdagens övningar blev följande (3-4 set 6-8 reps/övning):
Baksida axel i maskin
Militärpress i smithmaskinen
Stående hantelpress åt sidan raka armar
Fjärilen stående
Militärpress hantlar sittandes på bänk
Drag åt hakan med skivstång för axel
Bänkpress lutande bänk i smithmaskin
Bröstpress maskin
Hantelpress lutande bänk
Bröstpress cable cross 
Magmaskin


Dagsformen Axel:

            


Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, jag har tom fortfarande träningsvärk i benen sedan söndagens benpass, så trots att jag tycker att det har varit en halvdan tränings vecka så har tydligen det jag kört gett bra resultat på kroppen.

Nu skriker min mage om att det är dags att inta dagens första mellanmål, jag har glömt frukt idag så det blir bara en prottedrink och 2st Omega 3.

Ha en trevlig dag!


Träning 090707

Igår blev det Rygg & Biceps...det blev ett halvdant pass, känner mig lite ur fas den här veckan, min kropp har nog gått på semester redan och sen var lats maskinen upptagen hela tiden på gymmet vilket var jätteirreterande... precis när jag tänkte ge upp och gå hem utan att köra lats så blev den ledig, jag körde 4 snabba set innan jag gick. Nä det kändes inge bra igår... hmmm.


Dessa övningar körde jag (3-4 set 4-6 reps/övning):
Chins
Marklyft raka
Kabelrodd m. brett grepp
Hantel curl
Skivstångs curl
Biceps curl i cable cross
Biceps curl i maskin
Lats brett grepp


Efter träningen åkte vi hem till en kompis, Micke skulle hjälpa honom med datorn. När vi kommer dit står han och grillar kycklingfileér i trädgården... så vi blev bjudna på middag... mycket trevligt!

Passa på och njut av den lilla solen som visar sig idag för i morgon kommer skit vädret tillbaka.... som ser ut för att stanna här en stund, om man nu ska tro vädernissarna... 





  

Hallå solen vart tog du vägen???

Usch vilket tråkigt väder vi har idag, gråmulet och regn, vart tog sommaren vägen, tur att man inte började semestern den här veckan.... hoppas att det vänder till nästa vecka, det behöver ju inte vara lika varmt som förra veckan men runt 20º-25º och lite sol skulle inte skada... får nog ta mig ett allvarligt snack med vädergudarna... = )

Blev ingen träning igår jag hade glömt bort att vi hade bokat tvättstugan... suck.

Snacka om att jag har träningsvärk idag i rump, lår och mage... jag vankar fram som en anka, eller nåt.

       


Träning 090705

Min helg har varit lugn och frid full... endast en vecka kvar att jobba... ska bli sååå skönt med semester. Kan inte fatta att jag ska vara ledig i 5 veckor... det är första gången i hela min arbetskariärr som jag ska vara ledig i 5 veckor i streck.... sooo Lovely!!!

Igår körde jag Framsida ben + Mage.... har träningsvärk redan, jag brukar få träningsvärk framåt kvällen dagen efter jag har tränat eller dag 2, men i morse när jag vaknade kände jag att skinkorna var hårda som sten redan... kan nog bli en jobbig dag imorgon... smärta är skönt,  ; o ).


Övningarna blev följande (5 set 6-8 reps/övning):
Benböj fristång super set Utfallsgång utan hantlar
Benpress
Utfallsgång m. hantlar
Benspark super set Utfallsgång utan hantlar
Maghjul



Ikväll blir det gymmet igen, blir inte så mycket löpning som vi hade tänkt oss just nu... blir nog mera av den löpning på semestern för då är man inte så sugen på att stänga in sig på ett gym om det inte blir skit väder hela semestern... men det får vi inte hoppas att det blir.

Ha en trevlig dag!







Träning 090702

Igår kände jag mig mycket bättre, inte lika matt i kroppen som jag var i onsdags. Jag körde Axlar, Biceps & Triceps... passet kändes bra, gjorde ett par nya PB... så härligt å träna när man känner att man får öka på med vikter... love it! Jag har nog aldrig känt mig så stark som jag gör nu när jag tränar, kan ioförsig ha med att göra att jag äter lite mera just nu.
Jag behöver inte gå ner nåt mera i fett/vikt utan nu kämpar jag med att lägga på mig så mycket muskler som möjligt. Fick reda på av Coach i onsdags när jag var där att jag har på ett år lagt på mig totalt 6 kg muskler... sweet!

Övningarna igår blev följande (3-4 set 6-8 reps/övning):
Baksida axel i maskin PB
Militärpress i smithmaskin
PB
Högrodd med rep i cable cross för baksida axel Fjärilen stående
Hantel curl
EZ-skivstång PB   
Bänkpress smalt grepp triceps
Triceps drag i cabl cross liggandes på bänk
Dips 


Snacka om att vädret skiftar ute... imorse när jag cyklade hit regnade det sen har det åskat hela förmiddagen men nu så tittar solen fram igen... ser lovande ut för en luchpromenad idag.

Hoppas att ni får en trevllig helg och att det inte regnar på er allt för mycket, själv håller jag tummarna för att det blir SOL...


Det går bra nu...

Var förbi Coach igår efter jobbet för att boka en ny tid, det blev vägning och mätning på engång, sicken tur vi hade...

Så här ser dagsformen ut 1 Juli 2009:
Vikt: 60.1 kg   (+1,9 kg)
Muskel vikt: 55.68 kg   (+1,53 kg)
Fett vikt: 4.41 kg   (+386 g)
Fett: 7,35%   (+0,39 %)


Jag har ökat på kolhydrats intaget något sedan förra gången jag var hos Coach, vilket gav bra resultat i muskel utvecklingen... sweet... som sagt det går bra nu med träningen jag känner mig stark på gymmet och jag ökar på bra med vikterna. 1.5 kg upp i muskler på lite drygt en månad det är jäkligt bra... känner mig stolt idag, sen att jag har lagt på mig lite fett det gör inget just nu det är snarare bara bra för att kunna fortsätta att bygga muskler och det är ju prio ett just nu.

Bidde ingen träning igår, som sagt värmen tar på krafterna kände mig illa mående när jag gick från jobbet igår och hade nästan ont i magen... vet inte om det hade med värmen att göra eller om det är nåt annat som spökar i kroppen kände att det var lika bra att ta det lugnt. Blidde en glass som belöning efter att vi varit hos Coach istället, det var gött med nåt svalkande i den här värmen... sen åkte vi hem och slappade i soffan hela kvällen, vi har ju fixat lite hemma, köpt lite nya möbler och så så det har inte blivit nån vila på kvällarna har även blivit ganska sena kvällar och det har nog gjort sitt i den här värmen oxå så det gjorde nog gått att vi vilade från träningen igår. Hoppas att man har återfått lite nya krafter idag så man kan träna ikväll.

Ha det gått, passa på och njut av det fina nu dem här sista dagarna som det ska vara sol... ska tydligen bli sämre väder till helgen.


Gårdagens träning 090630

Usch vad jag har sovit dåligt inatt, dels har det varit varmt som attans sen har jag haft och har sån värk ifrån nacken och ner i hela ryggen... har vridigt och vänt på mig hela natten... vet inte vad som har hänt, hoppas att det släpper snart , jag har haft så här i ett par dagar nu.... not fun!

Trots rygg ont så gick jag till gymmet och körde Bröst + Mage igår... gick mycket bättre än vad jag hade tänkt mig när jag gick dit, trodde inte jag skulle orka köra så tungt pga värmen.... men till min stora förvåning så gjorde jag 2st PB igår... sweeeet!!!

Övningarna blev följande (3-4 set 4-8 reps/övning):
Bänkpress i smithmaskinen lutande bänk PB
Bänkpress m. hantlar lutande bänk PB
Bröstpress i maskin
Flys i cable cross

Kabeldrag för övre bröst muskeln i cable cross

Ben lyft för mage


Idag innan träningen ska vi gå förbi Coach och kolla om han har nån tid för mätning, eftersom han var sjuk förra veckan när vi skulle dit.

Puhhh... har nyss varit ute på luchpromenad det är riktigt hett ute idag... men skönt... undrar om det blir nån åskskur idag som dem sagt... det är nästan lite tryckande luft ute... det lär väl visa sig.

Dags att återgå till jobbet igen... suck.

Take Care! 


RSS 2.0