Sommaren 2009

Här är lite bilder från våran semester....

 

 

   

 

 

 

 

 





Träning 090830

Igår vart det träning med Mia. Kul att få köra med nån annan än Micke ibland. Vi körde Baksida ben & Bröst passet gick jättebra, vi gjorde även några nya PBn både jag och Mia... kul när man kan pusha varandra till och prova på lite tyngre vikter. Tack Mia!!!!

Övningar blev följande (3 set 6-10 reps/övning):
Liggande lårcurl PB
Micke special
(Mia & jag stod rygg mot rygg gav varandra en viktplatta varje gång vi tog emot plattan så böjde vi på benen och när vi gav varandra viktplattan så stod vi upprätta, mycket konstig övning om jag får säga mitt)
Sittande lårcurl PB
Gluteus press ståendes på knä
Hantelpress lutande bänk
PB
Bänkpress i smithmaskinen lutande bänk
Bröst press i cable cross


Hoppas att det är OK att jag snodde lite bilder från din blogg Mia...

Mia & Jag efter ett mycket bra pass...

 

 


Micke (Tyson)

Ikväll är det dags att köra igen... före mitt ben pass så ska jag och Mia öva lite posering. Mia ska tävla i Bodyfitness nu i december så det är inte så långt kvar... tatata... Själv har man ju ett tag kvar, takc o lov... men det skadar inte att öva redan nu. Sorry gumman jag åkte ifrån mina klackskor idag... jag får köra utan. 


Dagens träning

Jag smet lite tidigare från jobbet idag så jag skulle hinna träna. Det blev Axlar & Triceps som fick pinas innan helgen. Jag fick sån ortroligt tryck i axeln så jag kunde inte äns dricka ur vattenflaskan... armen bara skakade. Passet gick bra, jag körde på i samma höga tempo som igår... härligt att få svettas ordentligt när man kör så man får ur alla slagg produkter ur kroppen. Jag avslutade passet med 15 min löpning på löparbandet, jag försöker att löpa/jogga 15-20 min efter varje pass för få upp förbränningen lite extra, så att jag bränner lite mera fett men bibehåller mina muskler.


Dagens övningar blev (3-4 set 6-10 reps/övning):
Baksida axel i maskin
Militärpress med skivstång sittandes på bänk
Stående hantelpress raka armar
Fjärilen stående
Militärpress i maskin
Push down med rep
Triceps pull over liggandes på bänk med skivstång
Push down rak stång smalt grepp
Push down rak stång brett grepp



Insperations bild.... hon är galet snygg i kroppen.

Jag har precis tagit ut den sista kladdkakan ur ugnen som vi ska ha med till Martin & Ninni i morgon... det luktar kladdkaka i hela lägenheten... mmmm så gott längtar tills i morgon så man får äta av dem, gahhh.

Take Care, folks!


Träning 090827

Igår blev det ett snabbt Rygg & Biceps pass innan jag skulle ut och äta med några från jbbet. Jag körde på i ett högttempo då jag hade lite ont om tid på mig innan jag skulle vara på Harrys, det blev inga mirakel vikter igår utan körde på med mina vanliga vikter... men svettig blev jag ändå pga tempot som jag höll... fick riktigt bra puls där ett tag speciellet när jag körde rygg, vilket jag tycker är en ganska tung muskelgrupp att köra... nästan lika tungt som att köra ben, tycker jag.


Övningarna blev som följer (3-4 set 6-8 reps/övning):
Kabel rodd smalt grepp
Chins
T-bar med skivstång
Lats brett hantag omvänt grepp
Lats brett grepp
Hantelcurl lsittande på bänk med ryggen mot ryggstödet.
Bicepscurl i cable cross rakstång
Bicepspress i maskin


Efter passet satt det fint med en hamburgar tallrik från Harrys och en Pepsi Max till det... sweet! Det blev en mycket trevlig kväll på Harrys, vi träffades för att fira att en hade fyllt 50 och en person ska gå i pension, vi satt ute på deras utesevering och njöt av en ljumen sensommar kväll.... synd bara att det blir en massa jobbsnack när man träffas så där utanför jobbet... me don´t like... det måste ju finnas nåt annat som man kan prata om... ja ja trevligt var det ändå kul att göra nåt utanför jobbet.




Snart är det dags för fredags fika... och jag vet att det blir nåt väldigt gott idag... mmmmm.



Hoppas att ni får en trevlig helg, själv ska jag på kräftskiva på lördag hos Kingkong (Martin Alexandersson) och Ninni samt deras lilla son Albin. Länge sen man va på fest så det kan bli riktigt nice, kul att få träffa lite nytt folk.

Ha det gött!


Det här var kul.... hihihihi...





Pannknack...

Igår blev det varken nån löpning eller nån annan träning då jag blev säng liggandes med migrän efter det att vi hade varit och stor handlat på Maxi... det var bara att sätta på Zorro-masken och krypa ner under täcket resten av kvällen... jag har haft ovanligt många migrän anfall dem här senaste två veckorna... inte kul...

Ikväll blir det inte heller nån träning på gymmet i alla fall, då jag ska besöka min mormor som ligger på lassarettet... får se om det blir nån promenad eller ev. lite lättare träning hemma med dem få vikterna vi har. 

 
En kul grej man kan göra med sina foton... hihihi...



Här kan du göra din egen reklambild PhotoFunia



Hoppas att ni får en trevlig onsdag!


Träning 090824

Wohoooo idag är jag stolt över mig själv... jag har satt upp ett mål för mig själv när det gäller min benträning och det är att jag innan årsskiftet ska ta 200 kg i benpressen och det gjorde jag igår... känns såååå skönt. Jag gjorde 2 set 6 * 200 kg... ooiuooo... Damn that feels good!!!! Jaha vad blir nästa mål då 250 kg innan året är slut kanske... hmmmm det borde jag klara det är ju bara 50 kg dit...

Som sagt det var Benen som fick sig en rejäl omgång igår och som ni säkert redan har listat ut så gick passet extremt bra, kände mig som Starke Adolf... sweet... vet inte riktigt vart den där extra energin kom ifrån. Flera sånna pass tack!

Övningarna blev följande:
1 x 10 Hackliften uppvärmning
3 x 6 Hackliften
2 x 6 190 kg Benpress
PB
2 x 6 200 kg Benpress
PB!!!
2 x 6 160 kg Benpress djupa ss utfallsgång
1 x 8 140 kg Benpress jättedjup ss utfallsgång
3 x 10 Gynekologstolen insidalår
3 x 10 Höftpress i masking (utsida lår)
3 x 20 Utfallsgång med hantlar
3 x 6 Benspark
15 min Crosstrain


Bilder är på G.... från både semester och gym... I promise!!!


Idag är det vila från gymmet men kommer inte att ligga på sofflocket för det... blir en eller 2 rundor i spåret istället. 



Hoppas att ni får en kanondag!


 

Träning 090823

Helgen har varit lugn och skön. I lördags var vi (Micke & jag) ner en kortis på stan, som vanligt för att köpa present till min morfar som har fyllt år. Vi  avslutade med att käka en god lunch på Kalle på spången, ett jättemysigt café som ligger i Västerås gamla stadsdel som är inrett med antika möbler som man även kan köpa om man vill det, mycket trevligt och mysigt ställe som vi nyss har återupptäckt. Lördagskvällen spenderade vi i varsin soffa framför TV:n. Slappt och skönt... synd bara att det aldrig är nåt bra och titta på på TV på helgerna, ioförsig visade dem "Gröna milen" i lördags som är en riktigt höjdar film men hur många gånger har dem inte visat den, det måste ju finnas 1000 andra filmer som dem kan visa som inte har visats på TV 100 ggr.... lite tråkigt

Igår söndag blev det träning som vanligt, Baksida ben & Bröst var dem muskelgrupperna som fick sig en omgång. Jag har tappat motivationen lite just nu, jag känner inte samma glädje längre då jag tränar som jag gjorde tidigare. Det går fortfarande jättebra med träningen jag ökar på med vikter i stortsett varje gång jag tränar men jag känner mig bara blääää.... eftersom jag lägger på mig en hel del med muskler just nu så börjar kläderna stramar åt lite... känns som jag bara blir tjockare och tjockare... usch jag känner mig som en strandsatt säl just nu.  Förändringen med att jag går uppåt på vågen just nu är väldigt jobbigt för mig. Har man en gång kämpat ner sig 25 kg i vikt som jag har gjort så känns det lite tungt när vågen börjar gå uppåt igen eftersom den hela tiden har gått neråt fram tills nu.... puh... måste börja intala mig själv att det inte är fett som jag lägger på mig utan muskler och det är ju det som jag vill och måste göra om jag ska tävla nästa år. Jag tror att det är dags för ett besöka hos Coach igen för att hämta lite nya krafter...

Hur som haver dessa övningar blev det på passet...

3-4 set 6-8 reps/övning:
Liggande lårcurl
Marklyft
Sittande lårcurl
PB
Hantelpress lutande bänk
Bänkpress lutande bänk smithmaskinen
Bröstpress i cable cross
Flys i cable cross
Pull over med hantel

    
Japp så här har man alltså sett ut en gång i tiden... usch... den bilden va min väckarklocka, dagen efter den bilden togs började jag mitt nya liv... vilket har varit en lång och tuff resa... mycket blod, svett och tårar... kan jag lova men det har det varit värt.


Midsommarafton 2005  


Midsommarafton 2009


Over & out!!!


Träning 090820

Åhhh vad skönt att det är fredag idag... det har varit en lång vecka den här veckan, känns väl extra lång eftersom det är första veckan efter semestern, det ska bli skönt med helg i alla fall. Jag ska nog smita lite tidigare från jobbet idag, tänkte gå en liten sväng på stan och kolla vad dem har fått in för höstnyheter i butikerna.... mohaha...

Igår var det träning som vanligt Axlar & Triceps stod på schemat. Passet gick bra fick bra kontakt i axlarna som jag har haft lite svårt med en tid nu vet inte riktigt varför men igår så fick jag som sagt bra kontakt, det riktigt brännde ordentligt i axlarna... härligt.


Öviningarna som vi körde var följande (3-4 set 6-12 reps/övning):
Baksida axel i maskin
Sittande hantelpress
Axelrullningar med hantel
Stående hantellyft åt sidan
Dips
Pushdown med rep
Kabeldrag bakom huvudet liggandes på bänk
Triceps i maskin




Dessa nya träningsbyxor är på väg hem till lilla mig....




Snart är det dags att fylla på med lite mat, börjar känna mig lite hungrig... sen blir det som vanligt en liten promenix på ca 30 min i lugn takt.


Hoppas att ni får en kanon trevlig helg!

Tjillevippen...


Träning 090819

Igår var det dags att pina Rygg & Biceps igen. Jag fick bra kontakt i biceps igår, jag har äntligen hittat en övning där jag får bra kontakt i biceps. Jag har haft lite problem med just biceps när jag har kört det tidigare men nu så får jag ordentlig pump i den muskeln oxå då jag kör.... sweet!


Passet bestod av följande övningar (6-8 reps 3-4 set/övning):
Chins
Kabel rodd
Lats drag till bröstet smalt grepp
Lats drag till bröstet brett grepp
T-bar rodd
Hantelcurl sittandes på bänk mot ryggstöd
Hantelcurl
Skivstångs curl brett grepp
15 min lätt löpning på bandet



Bild på min Älskling när vi var påväg till Eckerö



Hoppas ni får en trevlig dag i solen!


I am baaaack!!!

Japp då var man tillbaka till vardagen igen. 5 veckors semester går fort... men va skönt det har varit och varit ledig så länge i sträck, det behövdes kan jag säga. Vad har jag gjort på min semester då undrar ni säkert eftersom jag inte har bloggat nånting under semestern. Jag har bara varit hemma och slappat, tränat och ätit gått.... helt enkelt njutit av livet... sooo lovely!!! Kommer uppdatera med lite bilder från semestern senare.

Träningen går fortfarande bra, ökar på bra med vikter på gymmet. Kosten har väl inte varit den bästa,  har fuskat lite grann som man ska göra när man är ledig och det skvallrar även vågen om också som har ökat lite,  men det kommer nog att ge sig nu när man är tillbaka i sina vanliga rutiner igen. Ärligt talat så ska det faktiskt bli skönt att få tillbaka sina vanliga rutiner med sina kost- och sovtider... man är lite av en vane människa. Bilder mm på dagsformen kommer lite senare. ; )

Hoppas att ni oxå har haft en kanon sommar som jag har haft.

Som sagt kommer att uppdatera min träning, kost och annat smått och gott som vanligt men just nu ville jag bara tala om att jag lever.

Ha det gött!!!



RSS 2.0