Form check 090531

Jag har anmält mig till Fitnessprofilen Linda Fodors " I form tillsammans"  där vi tillsammans ska motivera varandra till att nå våra mål till och med den 31 oktober.



Jag kommer att fortsätta skriva om min träning, fast som "Dagens träning" numera och en gång i månaden kommer jag att göra en "form check" där jag redovisar dagsformen.

Så här ser dagsformen ut idag, söndagen den 31:a maj 2009.

Vikt: 58.20 kg
Muskel vikt: 54.15 kg
Fett vikt: 4.05 kg
Fett: 6.96%

   


Over and out....

Dagens träning 090531

Wow vilket väder vi har haft i helgen. Igår hjälpte vi som sagt en kompis å flytta... allt flöt på smärtfritt förutom att det var hysteriskt varmt, tur för dem att det va fint väder det är inge roligt och flytta om det är dålgt väder t ex om regnar ute alla möbler och andra saker blir blött.
Idag åkte Micke och jag till Framnäs för att få lite sol på oss... just nu ser vi ut som två stycken kräftor, nästan i alla fall. Skönt och få lite färg, man känner sig lite fräschare när man är brun.

Dagens träning Baksida ben & bröst + mage som vanligt när det är söndag. Fick köra själv idag då Micke har ont i ryggen, vet inte om han överansträngt sig eller nåt men han kände att det va nog bäst att vila idag så det inte blir värre. Det gick bra idag på gymmet, ökade 5 kg i liggande lår curl och 10 kg i sittande lår curl... sweet!

Dagens övningar (tung vecka 6-8 reps/övning):
Liggande lår curl PB
Marklyft
Sittande lår curl PB
Bröstpress sned bänk i smithmaskinen
Bröstpress maskin
Hantelpress sned bänk
Bröstpress i cable cross
Flys i cable cross
Hanteldrag för sido magmusklerna
Sit-ups på bänk

Det tar på krafterna att vara ute i solen en hel dag, känner mig lite lätt illamående just nu, har nog slarvat lite med att dricka idag så nu ska jag kasta mig i soffan och kolla om det visas nån bra film på TV... och kanske dricka lite vatten...

Ha det gött!

Kram S

Äntligen FREDAG!!!

Vilket underbart väder vi har idag, man blev riktigt glad när man drog upp rullgardinen imorse, med tanke på vädret vi har haft dem senaste dagarna, igår spöregnade det när jag cyklade hem från gymmet... not fun. Det ser ut som det ska bli fint väder hela helgen, om man ska tro väderleksgubbarna/gummorna... sweet... Hoppas att ni får vara ute och njuta av det fina vädret. Ikväll så ska jag och Micke ut och käka med dem som vi spelar innebandy med på Bill & Bob, det kan bli kul... I Love deras hamburgare som dem har där... yummie in my tummie... kanske blir en liten öl oxå får se vilket humör jag är på ikväll annars får det bli cola...vilket inte är så dumt det heller...
Imorgon lördag ska jag och Micke hjälpa en kompis och flytta så det blir väl inte så mycket sol för våran del, men vi får njuta av den på söndag istället, hoppas jag om nu vädret håller i sig vill säga. Kanske blir nån pick-nick eller nåt det tycker jag är mysigt...

Igår var jag som sagt och tränade Axlar & Triceps... var det som stod kvar på veckans schema, det gick så där jag va lite ur fas igår hela dan, kände mig lite låg... vet inte riktigt varför??? Ja ja det är väl så där vissa dagar... man kan ju inte vara på topp jämt. Idag mår jag mycket bättre kan nog vara vädret kanske, allt känns mycket roligare och lättare när det är SOL ute!!!

Gårdagens Axel & Triceps övningar:
Militärpress i smithmaskin
Baksida axelpress i maskin
Hantelpress åt sidan raka armar
Militärpress sittandes på bänk m. hantlar
Baksida axeldrag i cablecross
Pushdown stång i cablecross
Puschdown rep i cablecross
Triceps drag ovanför huvud cablecross


Som sagt inge bra dag på gymmet idag men jag körde igenom dem muskelgrupperna jag skulle inte så mycket mera än så, känner av triceps idag så nåt vettigt gjorde jag igår ialla fall... = )

Snart dags för lunch, tonfisk sallad med massa citron... mumma... sen blir det en halvtimmes promenix i solen.... sweet.

Trevig helg gått folk, ut och få lite sol på er köp en glass eller nåt gör nåt kul vett ja!

Kram S


Att det ska vara så svårt...

att låta bli och shoppa... denna snygga klänning är nu på väg hem till "lilla" mig... = )




Ha det bäst!

Magsmärtor...

Igår va jag superladdad när jag åkte ner till gymmet för att köra Rygg & Bisceps. När jag stod i omklädningsrummet och bytte om kände jag att jag började få ont i magen... hmm tänkte jag vad är nu detta??? Ja ja jag är nog lite spänd bara tänkte jag så jag gick ut till gymmet och började köra rygg i hopp om att det skulle ge med sig men inte... det krampade riktigt ordentligt i magen... likt menssmärtor, antagligen så var det ägglossningen som jag kände av, nåt som jag inte brukar känna av... men men nångång ska ju vara den första. Jag körde igenom dem övningarna jag hade tänkt mig för ryggen ialla fall så gått jag kunde. Passet blev ju inte det bästa som jag har presterat men jag körde på i bästa mån. Och som grädde på moset när jag kom ut till min cykel halft i hop krupen pga smärtorna i magen så stod regnet som spön i backen... det riktigt vräkte ner hade jag satt mig på cykeln då hade jag nog drunknat på vägen hem, så jag fick stå där som ett få och vänta tills det slutade, som tur va så var det bara en skur för sen sken solen när jag satte mig på cykel. Inge rolig eftermiddag... uscha... hoppas att dagens träning blir bättre.

Dagens ryggövningar blev följande:
4 x Latsdrag till bröstet brett grepp

3 x Latsdrag till bröstet smalt grepp

4 x Rygg i maskin

4 x Kabel rodd brett grepp


Kurr kurr... matklockan börjar larma att det snart dags för lunch...yummie... idag är det kasslergryta som ska avnjutas till lunch, rester från gårdagens middag.

Hoppas ni får en bra dag!

Kram S


Hat kärlek...

Idag har jag tränat Framsida ben... + vader, medans Micke va hemma och fixade med bilen som ska besiktas på fredag. Passet kändes jättebra, idag glömde jag inte att ta VIP-X innan passet så jag hade lite extra "krut" i kroppen... Härligt! Min relation till benträna är hat kärlek, jag tycker om att köra ben fast inte... hmmm... hur menar hon nu då???? Jag tycker inte om det för att det är så energikrävande, man får sån hög puls och känner sig nästan svimfärdig medans man kör... man flåsar nå otroligt mellan varje reps och det är svårt och hålla ett högt tempo, men sen är det otroligt skönt när man har kört klart.... man lämnar gymmet på skakiga ben, det känns verkligen att man har tagit i med hela kroppen... det är kärlek...  precis så kändes det idag när jag lämnade gymmet svettig och dan... på skakiga ben men otroligt härligt!

Dagens övningar blev följande (15-20 reps/övning):
5 x Benpress + en uppvärmning
3 x Hackliften
3 x "Gynekologstolen" insida lår
3 x Benspark
3 x 20 reps Utfallssteg med hantlar
4 x Sittande vadpress

Imorgon är det annan muskelgrupp som jag har lite blandade känslor för som ska tränas, Ryggen... den tar också mycket energi... mer om det passet imorgon.

Det har blivit lite dåligt med bilder, men fotografen har ju varit på semester och denna vecka så ska han fixa med bilen inför besiktningen på fredag så jag hoppas att det blir lite bilder från gymmet nästa vecka.

Dags att förbereda lunchen för morgondagen sen är det night time.

Sov så sött!

Kram S

Äntligen hemma...

What a wonderful weather vi har... tralala... kan det vara så att sommaren är här... hoppas hoppas hoppas... håller tummarna!

Nu har min Älskling äntligen kommit hem igen från Skottland, han kom hem vid sju tiden i söndagskväll... hes efter all wisky, skyllde han på... hmmm vet inte det ja. Mysigt ialla fall att han är hemma igen.
Åh min Älskling hade köpt 2st parfymer åt mig... va gullig han är... Tack my D än engång! Love U!!!!

 



Jag hoppade träningen igår för att åka till Maxi och storhandla istället, det ekade i skåpen hemma. Skönt och få ordentligt påfyllt med varor hemma, det underlättar med matlagningen och man kan koncentrera sig på annat som exempelvis träning.
På tal om träning jag körde ett pass i söndags. Jag körde Baksida ben & Bröst + Mage, kändes riktigt bra trots att jag glömde ta VIP-X, men det kanske inte va så konstigt att det gick bra utan VIP-X när man var fullproppad med kollisar från lördagens svullodag, usch jag tänker inte ha ätardagar nå mera jag mådde så illa på lördagskvällen, ändå åt jag inte så speciellt mycket.... kollisar är inte bra för kroppen... ska nog skippa ätardagar nu helt fram till semestern, bara ta nåt litet när jag är sugen istället.

Söndagens Baksida ben & Bröst pass såg ut så här (lätt vecka 15-20reps/övning):
Sittande lårcurl
Liggande lårcurl
Marklyft
Bänkpress i smithmaskinen lutande bänk
Bröstpress i maskin
Hantelpress lutande bänk
Flys i cablecross
Kabeldrag övrebröst cablecross
Bröstpress cablecross
Sit-Ups på sit-upsbänk

Jag kände mig stark i bröstet i söndags så därför körde jag några extra övningar mot vad jag brukar göra. Just nu är det nog den muskelgruppen som jag tycker är roligast och köra, för några månader sedan så var det min hatmuskelgrupp, tyckte verkligen inte om att köra bröst... usch... konstigt det där hur man ändrar sig.
Ikväll är det framsidaben och vader som ska piskas... återkommer senare ikväll med hur det gick.

Hoppas att ni får en underbara dag i solen, jag ska nog ta mig en lite promenad på lunchen idag så man får lite sol på sig.

Ha det gött!

Kram S

Smärta är skönt...

Äntligen har dem kommit... mina nya Blingbling skor... dem är sååååå fina!!!! Måste nog göra mig ett ärende till stan imorgon bara för att jag ska få en anledning till att använda mina nya fina skor... hihihihi....

Idag har jag gjort lite ärenden åt min mormor & morfar... cyklat fram och tillbaka till apoteket 2 vändor, pga av att jag var tvungen att skaffa en fullmakt först för att jag skulle få hämta ut medecin på recept till morfar, sen tillbaka för att hämta medecinen... sen cyklade jag ner till stan för att träna...puh... känns i benen att jag har cyklat mera än vad jag brukar göra... brukar annars bara cykla fram å tillbaka till jobbet.

Idag var det Axlar & Triceps som skulle pinas... när jag började köra den första axelövningen så kände jag att jag hade träningsvärk i framsidaaxel från gårdagens ryggpass... Passet kändes bra, fick bra kontakt i axlarna... hade pump som bara den i axlarna fick lova att strecha och massera axlarna mellan övningarna... Lovely!!! Väx väx....
Jag har grym träningsvärk i både rygg och biceps från gårdagens pass... härligt...smärta är skönt... ; )

Dagens Axel och Triceps övningar blev följande:
Baksida axelpress i maskin
Sittande Militärpress fri stång
Axelpress åt sidan med hantlar, raka armar
Sittande Militärpress i maskin
Axelpress rakt fram med hantlar
Tricepsdrag med rep i cablecross
Tricepsdrag med stång i cablecross
Tricepspress stående med handel bakom huvudet
Omvändt Tricepsdram med stång i cablecross

Nu ska jag slänga mig i soffan med gått samvete och njuta med nyinköpt mode tidning, lite naturgodis och sen har jag lagat till Smalbollar som står och gottar till sig i kylen.... mumma...

    

Recept på Smalbollar:
1 burk Vanilj Kesella
2 dl Havregryn
1 dl Kakao
40 g Hackad mörkchoklad 70%
Lite vatten
Rör ihop, rulla till bollar och rulla bollarna i kokos, ställ in dem i kylen så dem får stelna till lite, sen är det bara att mumsa med gått samvete med tanke på att dem inte innehåller varken nå fett eller socker, kan det bli bättre.

Nä soffan var det.... Trevlig fredags kväll på er!!!

See Ya!

Lååååång dag...


Vad dagarna blir lååånga när man är ledig och ensam hemma, det känns som det är flera veckor till söndag då Micke kommer hem igen... och det känns som han har varit borta i veckor och inte i snart 2 dygn bara.... Saknar honom!!!

Tur att man har nån som håller en sällskap...




Idag har jag varit och ätit middag hos min mormor & morfar... mormor hade lagat en fantasikt god kasslergryta med massor med paprika i som hon serverade med pressad potatis till, efterrätt bestod av valnötsglass och lite senare bjöds det på kaffe och choklad tårta med valnötter i.... supergått allt ihopa... trevlig eftermiddag... synd bara att man hälsar på dem alldeles för sällan... man är så uppe i sitt liv med jobb och träning. På tal om träning, jag skippade träningen igår så det blev ett pass idag istället vilket var tur med tanke på all god mat som jag blev bjuden på av mormor.
Idag blev det Rygg, Bisceps & Mage... passet kändes bra, fort gick det, jag körde lite mer intensivt än vad jag brukar... kortare vila mellan övningarna, det blev även ett superset idag, svettigt men skönt efteråt jag var alldeles skakig i armarna... härligt! Men jag fick inte riktigt den pumpen i underarmarna som jag brukar få när jag kör rygg och bisceps... hmmm, ja ja.... men jag är nöjd med passet ändå.

Dagens övningar:
Kabel rodd brett grepp
Raka marklyft
Rygg i maskin
T-bar rodd
Latsdrag till bröstet brett grepp
Latsdrag till bröstet smalt grepp
Hantel curl
EZ- skivstång
Bicepscurl i maskin

Avslutade passet med Sit-Ups

  

Jag va tvungen att kolla om bissaena hade växt nåt inne på toan på gymmet...hm... får nog ta i lite till på nästa pass...

Nu är det dags att krama kudden!

Simma lugnt...

Bling bling...

Dessa är på väg hem till lilla mig... wiiii....


Reebok Freestyle hi Jewels.... visst är dem fina???


Idag har jag pressat mina stackars ben igen... när jag tränar med Micke så får jag inte köra med dem vikterna som jag vill utan han lassar på utav bara f*n... vilket ioförsig är bra... så idag blev det PB igen... ökade i benpressen med 30kg... oiiiuuu...

Dagens övningar:
Benpress
Hackliften
Benspark
Sittande vadpress
Insida lår "gynnekologstolen"


Det går riktigt bra just nu med träningen, jag känner mig stark, mycket energi i kroppen vilket gör att det är extra kul å gå ner till gymmet, jag längtar dit varje dag. I morgon är det innebandy igen, näst sista gången innan sommar uppehållet... hoppas att mina ben är springvälnliga imorgon med tanke på kvällens benpass. Resten av veckan, onsdag & torsdag kommer jag att köra själv på gymmet eftersom min Älskling åker till Scottland på onsdag morgon... buhu... får se om jag kan göra några flera PBn denna vecka trots att Micke inte är där och pushar mig. Men det kan vara rätt skönt å köra själv ibland oxå... Inte för att jag inte kommer att sakna honom när han är bort för det kommer jag att göra.... humungus! Men lite skönt kommer det att bli endå med lite egen tid, vi gör nästan allt tillsammans så lite andrum ibland är nog bara nyttigt.

Dags att åka ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten sen är det nästan hopp i säng... tiden går så himla fort... snart har maj passerat... sjukt... vart tar tiden vägen?

På återseende gott folk.

Sleep tight... Zzzzzzz

Äntligen lite värme ute....

Vilket väder vi har haft idag... varmt och skönt... det blåste inte så mycket heller om man jämför med förra veckan då man knappt tog sig framåt, jag trodde jag skulle blåsa bort i fredags när jag skulle cykla till jobbet, jag hade motvind hela vägen, jag var helt slut när jag kom fram. Hoppas att det här underbara vädret håller i sig hela vekan när det är kort vecka å allt, med 4:a dagars ledigt... Tjohoo...ja jag tog ledigt på fredag tyckte jag var värd det, trots att man är gräsänkling hela helgen. Micke ska åka till Scottland på onsdag med sitt jobb och kommer inte hem först på söndag kväll... mysigt att få vara själv för en liten stund. 

När träningsvärken äntligen har släppt och man kan normalt igen så var det dags att besöka gymmet igen.... jag har nämligen gått som en stelopererad pingvin efter onsdagens benpass, det var länge sen som jag hade sån träningsvärk i benen jag fick lov att ta hjälp när jag skulle resa mig upp från stolen, men smärta är skönt då vet man att man har gjort vad man ska på gymmet. Om förra veckan var tung så är det inget vad det kommer att bli denna vecka när det är tung vecka... puh... vilket innebär tunga vikter och max 4-6 repetitioner, 3-4 set per övning. Började idag med att köra Baksida ben & Bröst som vi brukar på söndagar. Nästa vecka börjar vi med vårat nya schema.
Passet kändes bra, gjorde ett PB i bröstpress i smithmaskinen... sweet!!!

Dagens övningar blev som följer:
Liggande lårcurl
Marklyft
Sittande lårcurl
Lutande Bröstpress i smithmaskinen
Bröstpress i maskin
Hantelpress lutande bänk
Bröstpress i cablecross
Liggande flys i cablecrossen

 Bilder från dagens pass, jag ber om ursäkt för "stånk" minerna...jag är inte dålig i magen jag tar faktiskt i....

 

 


Lite bilder på dagsformen från gymmets toalett, inte den bästa bildkvaliten men det tar jag inget extra för...

 

Nu är det filmtajm innan sängdags.

Trevlig söndagskväll...

Over n out....

Lätt betyder inte alltid lätt...

Då har man nyss intagit kvällsmaten efter ytterligare ett kanon pass. I dag var det Ben & Triceps + Vader som stod på schemat. Det är inte lätt att köra lätt vecka det vill jag lova... man får sån otrolig mjölksyra när man kör mellan 15-20 repetitioner som jag har kört på alla övningarna idag, 4-5 set på varje övning...puhhh... helt slut... gött... Jag var alldeles skakig i benen efter benpasset när jag skulle köra triceps så jag hade svårt att konsentrera mig.. kommer nog få fin träningsvärk imorgon... känner redan av i rumpan. Vill man bli fin får man lida pin, som man säger.

Ben & Triceps övningarna var som följer:
Benpress
Benböj i smithmaskinen
Benspark
Utfallssteg med hantlar
Sittande vadpress
Bänkpress smalt grepp för triceps
Pushdown med rakstång triceps
Pushdown med rep
Tricepspress i maskin

Jag vet inte riktigt hur det stod till med fotografen idag för nästan alla bilderna blev suddiga... så ni får ursäkta den dåliga kvaliten... Får nog skaffa mig en ny fotograf tror jag.... hmmmm....

   

   

Varför tar kameran bort alla konturer för... jag ser ju hur slät ut som helst på den sista bilden, typ den enda bilden oxå som blev skarp på mig... jag har faktiskt en liten triceps muskel som syns när jag kör vilket inte syns på bilden... hmmm.

Dags att packa i ordning matlådan för morgon dagen och sen är det nästan dags att krama kudden.


Ha det bäst!

Kramizzz S

Innebandy...

När jag kom hem från jobbet igår så hade både jag och Micke ont i huvudet så vi skippade ben träningen... det blev veckoshopping på ICA Maxi istället. Typiskt jag som var så laddad på att köra ben... men men får köra dem i morgon istället.
Idag har vi varit och spelat innebandy en timme med Mickes jobb... superkul... snacka om intevallträning. Det var 4:e gången som jag var med, kändes lite tungt i början... men det blev bättre när man fick igång flåset lite...det känns som man börjar komma in i själva spelet mer och mer vilket är kul men synd bara att det är 2 gånger kvar innan sommar uppehåll. Då får vi köra nån annan typ av intervallträning istället för innebandyn, eftersom det är vår, nästan sommar så blir det nån aktivitet utomhus. Förra våren/sommaren körde vi backträning, vi har en jättebrant backe nära här vi bor som vi brukar köra intervall i så jag antar att det är där som vi kommer att kuta uppför i sommar oxå. Skönt att man kan börja vara ute och träna... Lovely!

Vi ska ändra om lite i vårat träningsschema för att bryta mönstret lite. Vi kommer köra 3 dagar styrketräning, en dag intervallträning (backträning) och en dag löpträning. Vi håller på med att slipa lite på ett träningsschema så vi kör igenom hela kroppen varje vecka på 3 dagar, idag kör vi 4 dagar stryketräning där vi delar upp benen på 2 dagar, antar att vi plockar bort det... som sagt så är inte schemat klart ännu. Återkommer när schemat är klart...

Nu är det dags att gå ut i köket och steka köttfärsbiffarna inna rotfrukterna som står i ugnen är klara. Det börjar kurra lite i magen... Hungry!

Må väl!

Full med energi...

Va gött det känns att vara tillbaka på gymmet. Idag fick jag till ett riktigt bra pass, jag kan varmt rekomendera VIP-X, vilken energi man får, man orkar dubbelt så mycket och lite till när man har laddat med VIP-X innan passet.
Denna vecka är det lätt vecka, idag körde jag mellan 20-30 reps på alla övningarna.



Idag var det Baksida ben & Bröst som pisskades på gymmet.

Dagens övningar:
Liggande lårcurl
Sittande lårcurl
Raka marklyft
Sneda Bröstpress i smithmaskinen
Bröstpress i maskin
Sneda Bröstpress hantlar
Flyes i cable cross
Kabeldrag övrebröst i cable cross

Avslutade passet med att slå lite på boxningssäcken.

Det var verkligen länge sedan det gick så bra som det gjorde idag på gymmet.... gött!!! She´s back!
Bara att ladda om för morgondagens Benpass... puh... det tyngsta passet när man kör lätt vecka.

Nu ska jag fortsätta heja på Sverige i bronsmatchen mot USA... Go Sweden Go Sweden!!!!

Peace out!

Träääääning!!!!

Igår fick jag äntligen träna igen för första gången på 1 1/2 vecka... sweeeet... Jag körde ett lätt pass, jag körde lite Axlar & Triceps + mage... det var skönt att få skaka igång kroppen igen, men det kändes lite halvsegt. Jag kände mig inte i topp form direkt, men det kändes ändå skönt efteråt.

Jag körde följande övningar:
Baksida Axelpress i maskin
Stående Militärpress bak & framsida
Baksida Axelpress med hantlar, panna mot bänk
Axel övning i cablecross
Axelpress åt sidan med hantlar, raka armar
Dips
Tricepspress i maskin
Tricepsdrag med rep i cablecross

Avslutade passet med mage på sit-upsbänk






Idag lördag har jag varit på stan och klippt mig... skönt det behövdes verkligen, frisören frågade mig när jag klippte mig senast... kom på att jag inte hade klippt mig sen februari.... ooops... Sprang på en T-shirt på Jack & Jones... ja du läste rätt... tjejen som jobbade där hade den på sig fast i svart, hon hade klippt av halsrigningen på T-shirten... coolt tyckte jag... så jag härmade henne och köpte den i vit...

Så här blev håret & T-shirten... (kändes lite konstigt att klippa sönder en nyköp T-shirt, men det blev snyggt tycker jag)

 

Som vanligt när jag och Micke är på stan så brukar vi gå och fika... gäller att passa på och njuta ordentligt när man har ätardag... jag är nämligen en riktig godis och fika råtta... Gick till ett ställe som vi inte har varit på på flera år, Kalle på spången heter det... super mysigt med mysig inredning och perfekt placerad uteservering i solen på somrarna.

  

På tal om godis... ska nog gå till affären och köpa mig nåt gått att tugga på till kvällens film, Da Vince koden visas ju ikväll på 6:an.... den är ju så bra. I veckan har ju uppföljaren Änglar & Demoner premiär på bio... måste ses.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!

Må bäst!

Kramizzzzzar S

Tjohooo....

Äntligen känner jag mig bättre!!! Förkylningen har "Moved on"...
Så idag blir det träning.... Finally... vad jag har längtat... min kropp har skrikigt eftre träning. Jag har nästan haft "träningsvärk" av att ligga i soffan och glo på TV, det här ömmat och värkt i kroppen. Men nu äntligen får jag gå till gymmet och lyfta lite skrot igen, kommer mjukstart lite idag och se hur det känns, men nästa vecka då jäklar då ska det tränas som aldrig förr. Får se hur kroppen mår efter dagens träning om det kanske blir en liten jogging runda i spåret i morgon.

Återkommer lite senare med kvällens träning... undrar vad jag ska köra för nåt...hmmmm.

Må väl! 

Jag vill bli frisk!

I söndags kändes det som att förkylningen var på väg att ge med sig, men icke sa nicke. Jag hade tänkt spela innebandy idag med min sambos jobb men jag känner mig inte bra ännu... känner mig snurrig och matt i kroppen, jag är inte lika snorig och täppt i näsan som jag var i helgen men såååå trött och nästan lite illamående...

Det är väl bara att fortsätta vila så ger det väl med sig så småning om... har bestämt mig för att vila resten av veckan så kanske man kan börja köra igen nästa vecka... hoppas jag... Jag vill TRÄNA nu!!! Jag blir så rastlös när jag inte får träna, jag har jättesvårt att sitta och slappa i soffan på kvällarna när jag kommer hem efter jobbet. Boering....

Det värsta med när man inte kan tränar som man brukar är att man stoppar i sig saker som man inte ska/brukar... som t ex idag har vi varit på utbildning med vårat jobb hela dan, vilket innebär att det bjuds på förmiddags kaffe med macka, lunch och eftermiddags fika med fika bröd.... tror ni jag kunde låta bli fikabrödet.... neeeej... hade det varit en vanlig vecka med min dagliga träning så hade jag tagit en frukt istället, vilket dem oxå bjöd på och så hade jag tagit min prottedrink... men istället för prottedrinken tog jag inte bara en kaka till kaffet utan 2st kakor.... Jag brukar ha jättebra karaktär att inte ta fikabröd men inte idag, vet inte vad som har hänt. Blir så arg på mig själv, skärpning.... Blir nog ordning på torpet igen då jag får komma igång med träningen...

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och slappa lite innan jag ska börja med middagen. Tänkte göra Mexikansk soppa á la  Susanne med massor med böner... mumms...  Favorit soppan här hemma...

Recept:
ca 800 gr Nötfärs 10%
1 påse Taco kryddmix
1-2 Vitlöksklyftor
1 Gul lök
2-3 msk Tomatpuré
2 burkar valfria bönor (jag brukar ha Kidneybönor och Svartabönor)
ca 1 tsk Cayenne peppar
ca 1 tsk Spiskummin
Lite Salt & Vitlökspeppar
ca 1 liter Vatten
1 bujlongtärning


Låt koka ca 20min. Avnjut soppan med ett gott bröd.

Just nu har jag en liten svart sak som ligger och sover i mitt knä... Såååå söt!!!




Trevlig kväll!!!

Vart tog solen vägen?

Det har varit strålande sol hela helgen när jag har legat inne och kurerat mig... idag är det första dan som jag känner mig riktigt bra i förkylningen så vi tänkte, jag och min sambo att vi skulle ut och njuta av lite sol... kanske få oss en liten solbränna så att man inte känner sig så där härligt "blekfet" som man gör nu på våren, nu när man ska börja gå i lite lättare kläder... men vart tog solen vägen...är det inte typiskt då att det just idag ville inte solen visa sig speciellt mycket...hmmm... ja ja,  vi cyklade ner en sväng på stan i alla fall bara för att göra nånting utomhus för en liten stund.

Vi gick och käkade lunch på ett mysigt Café här i stan... vi satte oss faktiskt ute trots att solen var bakom molnen på Caféts uteservering, riktigt nice.

    

Jag hittade även ett sött linne som fick följa med hem... = )

   
Linne från Rut m fl. 149:- (Billigt!)

Det blev bara en kortis på stan för vi ville vara hemma till Hockeyn började. Det är ju en viktig match för Sverige idag... vinna eller försvinna... mot Schweiz, spännande!!! Heja Sverige!!!!

Skönt att förkylningen inte var så allvarlig, jag börjar som sagt var känna mig riktigt bra nu, lite snorig fortfarande men inte ont i halsen längre... så i mitten av veckan kanske man kan gå till gymmet och köra lite lätt, längtar....

Hoppas ni får en trevlig söndagskväll och att ni har haft en riktigt skön "lång"helg och att ni har fått mycket sol på er, som inte en annan har fått. = (  Ja ja vi får hålla tummarna på att detta inte var den enda "sommaren" som vi får i år...

Snart dags att fylla på med lite mat i magen igen... vi tänkte käka Tacos ikväll, yummie....


Tjillevippen!

RSS 2.0